Algemeen

De therapie kan klachten verminderen of zelfs wegnemen. Dus meer energie en een betere gezondheid.


 

 

 

Praktijk voor natuurgeneeskunde Smeets is aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen, CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten), de RBCZ en Quasir. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen (deels of volledig).

.

.

Mijn naam is Carin Smeets en ik ben natuurgeneeskundige therapeut van beroep. In mijn praktijk kun je terecht voor natuurgeneeskundige en lichaamsgerichte psychotherapie, (Angst therapie, Insomnia, Stress gerelateerde therapie, Overgangsklachten, Voedingstherapie therapieën) en ondersteunende therapieën  als Bach bloesems, celzouten, E.E.N. energetica en massage therapie/reflexzonetherapie/voetreflextherapie. Alle therapie vormen zijn gericht op het verbeteren van de balans lichaam en geest. Het zelf genezend vermogen wordt vergroot.

 Indien er twijfel bestaat of je met je gezondheidsproblemen baat hebt bij mijn behandelingen, dan adviseer ik je eerst met je behandelend arts te overleggen. Reguliere behandelingen kunnen in de meeste gevallen gesteund worden door mijn behandelingen en vica versa.

 

Ik ben breed geschoold en creatief in het vinden van oplossingen die bij je (klacht) passen.

Zijn er klachten die niet (voldoende) door mijn behandelingen “opgelost”  kunnen worden, dan word je doorverwezen naar een andere deskundige.