Zorgverzekering

Behandelingen:

Indien u aanvullend verzekerd bent, zullen de meeste zorgverzekeraars het consult geheel of gedeeltelijk vergoeden. Dit hangt af van uw polis. Raadpleeg uw polisvoorwaarden m.b.t. wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen. Als therapeut kan ik niet voor u declareren. De betaling gebeurt contant direct na behandeling, u krijgt dan een factuur zodat u rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, anders wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 


     tcz en rbcz logo

 

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

 

Behandeling reflexzonetherapie  24009

 

Disclaimer: C.S.E.  Smeets aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website. C.S.E. Smeets kan niet garanderen dat de inhoud van gelinkte sites correct is. Zij neemt dus geen verantwoordelijkheid op zich voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt/ waarnaar een link is geplaatst.