Aanbod

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende therapievormen die vallen onder lichaamsgerichte psychosociale therapie, Energetische (eclectische) therapie, massage- en reflexzonetherapie. Tijdens de consulten gaan we werken aan een optimaler evenwicht waardoor fysieke klachten afnemen en vaak zelfs helemaal verdwijnen.

Werken aan evenwicht en harmonie helpt het omhoog brengen van je (energie) frequentie waardoor je emotionele, geestelijke en lichamelijke veerkracht verbeterd en je (fysieke) klachten verdwijnen of verminderen.

De therapie is een combinatie van massagetherapie, tuina, handreflexzonetherapie, endocrinologie, ademhalingstechnieken, psychotherapie, psychosociale thematherapie, polariteitsoefeningen, chakra- en aurahealing, klankschaaltherapie (stemvorken), aromatherapie en ondersteuning door middelen als Het SanoConcept, homeopathie, Dr. Schüssler celzouten, EEN Energetica, vitaminen, mineralen, bachbloessems.

Net als een waterlelie kunnen wij door de modder groeien en er sterker en mooier uitkomen en dit puur vanuit ons hart.

www.praktijkcarinsmeets.nl

De waterlelie

De waterlelie groeit met zijn wortels in de modder. Deze modder staat voor de moeilijke en donkere perioden in ons leven. Er zijn momenten dat we denken zo ver weg te zakken dat we er nooit meer uitkomen. Maar de waterlelie bewijst het tegendeel want juist door de modder groeit er een prachtige bloem die oprijst uit het water. En voor ons geldt vaak hetzelfde. Juist door de moeilijke perioden in ons leven worden we sterker en leren we van die uitdagingen die het leven ons biedt. We kunnen er sterker en mooier uitkomen, als een waterlelie.

Contact

praktijksmeets@gmail.com
(043) 409 4371

Adres

Parrestraat 17
6245 LJ Eijsden

Afspraak Maken

Maak een afspraak
Praktijk Carin Smeets © 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram