Over mijEen van mijn passies die al vanaf mijn 13e levensjaar bij mij hoort is hardlopen. Mijn wedstrijdschoenen heb ik in 2012 aan de wilgen gehangen, maar hardlopen/joggen, wandelen, bewegen blijft een belangrijk onderdeel in mijn leven. Nu vooral ter ontspanning.

Ook voor mij is het een uitdaging om balans te creëren in beschikbare tijd en wat er voor mij nodig is om mij voldoende te ontspannen en me fysiek gezond en sterk te voelen.

In balans kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden uitvoeren zonder vage klachten die mij afremmen.

Mijn naam is Carin Smeets en ik ben E.E.N. therapeut en natuurgeneeskundige.. Ik word ontzettend blij om mij bezig te houden met alles wat met gezondheid (body-mind and soul) te maken heeft en dit met je te delen.

Vanaf mijn 13e levensjaar begon ik te joggen/hardlopen en heel wat jaren heb ik genoten van het wedstrijd lopen. In mijn jonge jaren was dat nogal serieus, op latere leeftijd “moest” ik wat bijstellen omdat er naast werkzaamheden ook een gezinsleven met 2 kinderen was. Ondanks het bijstellen was mijn balans tussen in- en ontspanning niet voldoende in balans. Dat ik heel vaak vage klachten had (migraine, last van mijn darmen, 5 of 6 keer per jaar een verkoudheid) hoorde naar mijn mening destijds bij het leven. Wat ik toen niet wilde inzien was dat ik vaak mijn lichaam overbelaste omdat ik nogal een sterke wil heb. Als Massagetherapeut, ReAttachtherapeut en E.E.N. therapeut wil ik heel graag mijn kennis en ervaring met je delen in mijn praktijk te Oost-Maarland (Eijsden).

Contact

praktijksmeets@gmail.com
(043) 409 4371

Adres

Parrestraat 17
6245 LJ Eijsden

Afspraak Maken

Maak een afspraak
Praktijk Carin Smeets © 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram