Natuurgeneeskunde

Behandelingen vanuit holistische visie

Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Je fysieke reactie (klacht) kan door lichamelijk overbelasting komen, maar ook door een onevenwicht in het emotionele en mentale stuk. Daarom heb ik niet alleen aandacht voor je fysieke klacht, maar ga ik samen met je kijken waarom deze klacht niet “vanzelf” is weggegaan.

In mijn natuurgeneeskunde praktijk maak ik gebruik van verschillende therapievormen die vallen onder lichaamsgerichte psychosociale therapie, massage- en reflexzonetherapie. Deze therapie vormen zijn gericht op het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid.

Werken aan een betere evenwicht en harmonie brengt bovendien je energie omhoog en verbetert je emotionele, geestelijke en lichamelijke veerkracht en je (fysieke) klachten verdwijnen of verminderen. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Indien er twijfel bestaat of je met je gezondheidsproblemen baat hebt bij mijn behandelingen, of als je al onder behandeling bent, dan adviseer ik je eerst met je behandelend arts te overleggen. Reguliere behandelingen kunnen in de meeste gevallen gesteund worden door mijn behandelingen en vice versa.

Natuurgeneeskunde kan aanvullend zijn op reguliere medische geneeskunde, maar zal nooit een behandeling van een regulier arts gaan vervangen. Het is verstandig om je arts of behandelaar op de hoogte te brengen van de complementaire behandeling.

Klik hier voor info over Massage- en reflexzonetherapie.

Contact

praktijksmeets@gmail.com
(043) 409 4371

Adres

Parrestraat 17
6245 LJ Eijsden

Afspraak Maken

Maak een afspraak
Praktijk Carin Smeets © 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram