Eclectische Natuurgeneeskunde

Behandelingen vanuit holistische visie

Als E.E.N. therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Je fysieke reactie (klacht) kan door lichamelijk overbelasting komen, maar ook door een onevenwicht in het emotionele en mentale stuk. Daarom heb ik niet alleen aandacht voor je fysieke klacht, maar ga ik samen met je kijken waarom deze klacht niet “vanzelf” is weggegaan.

Mijn behandelingen bestaan uit ondersteunende en inzicht gevende gesprekken in combinatie met therapieën uit de natuur-, reguliere- en energetische geneeskunde. Op deze wijze kan ik je helpen om het, zelfgenezend vermogen van je lichaam weer te activeren om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende therapievormen die vallen onder lichaamsgerichte psychosociale therapie, EEN eclectische energetische therapie, massage- en reflexzonetherapie.

Werken aan een betere evenwicht en harmonie brengt bovendien je energie omhoog (immuunsysteem gaat omhoog) en verbetert je emotionele, geestelijke en lichamelijke veerkracht en je (fysieke) klachten verdwijnen of verminderen en er ontstaat een betere harmonie in jezelf en je omgeving. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Daarnaast is de behandeling harmoniserend en vitaliserend, met als doel totaalbalans.

Indien er twijfel bestaat of je met je gezondheidsproblemen baat hebt bij mijn behandelingen, of als je al onder behandeling bent, dan adviseer ik je eerst met je behandelend arts te overleggen. Reguliere behandelingen kunnen in de meeste gevallen gesteund worden door mijn behandelingen en vice versa.

De behandeling in mijn praktijk werkt aanvullend op reguliere medische geneeskunde, maar zal nooit een behandeling van een regulier arts gaan vervangen. Het is verstandig om je arts of behandelaar op de hoogte te brengen van de complementaire behandeling.

Klik hier voor info over Massage- en reflexzonetherapie.

Contact

praktijksmeets@gmail.com
(043) 409 4371

Adres

Parrestraat 17
6245 LJ Eijsden

Afspraak Maken

Maak een afspraak
Praktijk Carin Smeets © 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram